Kisah disebalik gambar Viral awek cun sedang mengemis di Malaysia..


Ada ka gadis cantik dan cun melecun yang sanggup buat kerja mengemis?? Gomez rasa kalau ada pun mesti kejap je dia mengemis lepas tu mesti ada orang lain offer dia untuk bekerja. Tak kesah la model ke kedai makan ke kan. Iyela sebab cantik mesti la dapat perhatian dan ramai nak tolong haha! Sebab mentality orang sekarang, awek-awek cun mana layak nak mengemis hoho yeke?

Baru-baru ni tersebar satu gambar awek cun yang katanya mengemis demi mencari duit untuk menampung perbelanjaan ubat-ubatan ibunya yang tengah sakit. Bukan main lagi orang share lepas gambar tue dimuat naik oleh seorang pengguna facebook dengan kapsyennya…

Gadis cantik ini rela meminta-minta dari pada menjual harga diri nya (pelacur)untuk mendptkan uang..demi pengobatan ibu nya....

Ya Allah kami mohon lindungilah dan beri rejeki yg melimpah untuk anak gadis ini AAMIIN:)


Tapikan…eh macam kenal je minah cun yang mengemis ni! Yela mukanya ala-ala Anzalna je betul tak?? Selepas Gomez selidik haaaaaa memang sah pun pengemis cantik ni Anzalna Nasir dan bukannya gadis pengemis seperti yang didakwa pengguna facebook tue.

Bila difikir balik, mana la nak ada pengemis yang cun melecun macam ni. Lain la kalau jenis cun melecun dan sihat tubuh badan tapi pemalas. Mintak simpati pakai rupa je.

Apa yang difahamkan, gambar Anzalna mengemis ni adalah antara salah satu babak lakonannya dalam drama yang bertajuk Memori Cinta Suraya. Tengah shooting rupanya…

Hairan jugak kan mana la nak ada awek kaki lincin nak mengemis macam ni... Patut la banyak sangat duit orang bagi haha!-sumber
Share on Google Plus

About Kraiboys

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

2 ulasan:

  1. 5 Gambar Menyusukan Anak Paling Kontroversi! KLIK SINI

    Gambar artis tidak suka memakai pakaian dalam KLIK SINI

    Detective Conan PARODY KLIK untuk Tonton

    BalasPadam
  2. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Anda Mempunyai MASALAH KEWANGAN ???

    Ingin Menjana DUIT PANTAS ???

    KLIK SINI ===> www.DuitPantas.xyz

    P/S: Peluang Keemasan Seperti Ini Jangan Dilepaskan!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    BalasPadam