8 Gambar : Kisah bidadari jatuh dari pelangi gemparkan orang ramai

Cerita Sebenar Bidadari Jatuh Dari Pelangi Dalam Keadaan B*gel Gambar wanita b*gel ini menjadi viral di media sosial. Menurut kisah yang tersebar, wanita ini dikatakan jatuh dari pelangi dan dipercayai adalah bidadari.

Namun, kisah sebenarnya adalah, wanita ini hanyalah Cosplay sempena festival Anime di Shenzen China. Wanita ini memegang watak sebagai roh seorang wanita berb*gel tanpa seurat benang.
Pemegang watak Cosplay ini mempamerkan hantu China yang dikenali sebagai Nu Gui dan kelihatan sangat menjadi membuatkan orang ramai berpusu-pusu mengelilingi Cosplayer terbabit.

Wanita ini sebenarnya tidaklah berb*gel. Dia memakai bra dan kain ketat yang sama seperti warna kulitnya dan membiarkan rambutnya yang panjang mengurai.

Menurut info, Nu Gui (女鬼) adalah hantu yang penuh dengan sifat dendam dan selalu dilihat berbaju putih dan merasuk manusia sehingga mengakibatkan kematian.

Selain Nu Gui, ramai juga berpendapat wanita ini memegang watak sebagai Alma Wade dari "F.E.A.R.". Credit blogmazeer
Share on Google Plus

About Kraiboys

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 ulasan:

Catat Ulasan