Luahan Sayu Ibu .. Bayi itu Iras Arwah Anak Saya Kalau Lah Diberi Peluang Untuk Berjumpa (7Gambar)

Tidak dapat di nafikan ksedihan dan kerinduan kehilangan seorang Anak meninggalkan kesan yang amat mendalam Kepada seorang ibu ,tentu rasa rindu akan menjadi kawan akrab yang selalu menemaninya.
Begitulah yang di rasakan seorang ibu muda setelah kehilangan anaknya Bernama Aqeel Naufal yang masih berumur kira kira 6 bulan pada 1.04.2015 bulan lalu
Rasa rindu itu bermula dari sekeping gambar seorang anak yang di ambil ketika perlawanan bola kuantan dengan pahang beberapa hari lepas.
Dimanaanak  itu mempunyai iras wajah yang sama dengan arwah Aqeel Naufal,kemudian pengguna facebook Bie PiNky(ibu arwah) Mengatakan Iras2 Arwah kalau la di beri peluang dpt jumpa" katanya.
Status Bie PiNky yang menarik perhatian ramai terus menjadi viral di laman media sosial,terutama selepas page siakap keli cuba membantu untuk memviralkannya.

Kepada ibu bapa baby comel ini, jikalau TIDAK KEBERATAN, ibu di dalam gambar ini ingin sangat berjumpa dengan anak tuan dan puan..menurut beliau..baby comel tuan puan punyai iras sama dengan arwah anaknya..mungkin dengan berjumpa baby comel ini boleh mengubat kerinduan beliau kepada arwah anaknya.
Gambar diambil di stadium Darul Makmur, Kuantan, Pahang semalam.siakap keli.
Natizen yang perihatin turut mendoakan dan mengongsikan status Bie piNky ,beberapa orang juga menulis pernah mengalami perkara seperti ini.hanya Allah Saja yang tahu perasaan ibu yang seperti ini kata mereka.
Selain dari pada itu natizen cuba memberi kata kata semangat kepada Bie PiNkY.Harapnya dapatlah ibu bapa yang mempunyai iras wajah yang sama dengan anak Bie PiNkY untuk memberinya peluang bertemu dengan anak dalam gambar tersebut.
Gambar arwah  Aqeel Naufal Sama sama kita sedekahkan Al-Fatihah. Credit Eberita 
Share on Google Plus

About Kraiboys

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 ulasan:

Catat Ulasan