Ini lah sebab lagu GERUA dalam Filem DILWALE paling mahal di Bollywood (8Gambar)

Fenomena filem box office Dilwani masih lagi belum habis terutamanya bagi peminat-peminat filem Hindustan. Ada yang sudah menonton hingga 2 ke 3 kali.

Bukan sahaja gandingan mantap King fo Bollywood Shah Rukh Khan dan pasangan serasinya Kajol malah lagu-lagunya kini semakin hits dan digilai.

Ramai yang begitu kagum dengan pembikinan lagu Gerua yang diadakan di tempat-tempat yang sangat cantik dan muzik video lagu tersebut langsung tidak menggunakan teknik khas CGI. Malah ini menjadikan kos pembikinan muzik video lagu ini adalah yang termahal di Bollywood.

“Kaki kami sebenarnya diikat dalam babak ini. Kaki kami disematkan dengan tali supaya dapat cengkaman dan mampu lakukan pergerakan di atas bukit.

“Saya rasa itu sangat mencabar. Walaupun terdapat beberapa isu, segala langkah keselamatan telah diambil,” kata Shah Rukh Khan.Antara cabaran lain ialah pasangan pelakon ini perlu menahan sejuk ketika menari di kepulauan Iceland yang tersangatlah menarik dan menangkap mata sesiapa sahaja yang menonton babak dalam video muzik Gerua.

Walau bagaimanapun, pihak penerbitan tidak mendedahkan jumlah kos yang dibelanjakan bagi menghasilkan muzik video Gerua.
VIDEO THE MAKING OF GERUA:OHMEDIA: MUZIM VIDEO LAGU ANTARA YANG THE BEST DALAM FILEM BOLLYWOOD SETAKAT INI. Credit OH MEDIA 
Share on Google Plus

About Kraiboys

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 ulasan:

Catat Ulasan