Malaysia di tangga ke-7 negara paling bernafsu dalam hubungan intim di dunia

Kuala Lumpur  : Menurut kajian yang dijalankan oleh sebuah laman sesawang popular, askmen.com baru-baru ini mendedahkan Malaysia berada dikedudukan ketujuh di antara sepuluh negara paling bernafsu di dunia.

Menerusi pendedahan tersebut, Malaysia merupakan satu-satunya negara Asean yang dimasukkan ke dalam senarai berkenaan yang mana kedudukan pertama adalah milik negara Greece.

Berikut merupakan senarai sepuluh negara paling bernafsu;


10. Mexico

Menurut satu kajian pada 2014, negara ini merupakan antara negara yang paling berpuas hati terhadap s*ksual.

Golongan muda dinegara ini dikata mempunyai ransangan seks yang terlalu aktif sehingga pada tahun 2008, kerajaan mengambil inisiatif mengedarkan 700,000 salinan buku pendidikan s*ks supaya remaja lebih bertanggungjawab dalam melakukan hubungan s*ks.


9. Switzerland

Satu kajian pada 2013 mendapati sebanyak 21 peratus yang menikmati s*ks dalam hidup mereka disifatkan sebagai menjalani kehidupan yang ‘sangat baik’. Manakala, 20 peratus lagi mendedahkan bahawa mereka lebih gemar mengadakan hubungan s*ks diluar (melanggan p*lacur).

Bagaiamanapun, ia bukan suatu yang mengejutkan memandangkan undang-undang di negara tersebut membenarkan kegiatan p*lacuran dan mereka lebih berpandangan liberal terhadap p*rnografi.


8. Sepanyol

Ibu kota Barcelona dikatakan sebagai tempat paling s*ksual di dunia, selain ia disokong oleh budaya yang membenarkan kehidupan s*ks yang sihat.


7. Malaysia

Walaupun Malaysia kelihatan seperti sebuah negara konservatif, perbincangan mengenai s*ks dibuat secara terbuka, sebagai contoh sama ada mahu memperkenalkan pendidikan s*ks di sekolah atau tidak.


6. Itali

Budaya s*ks di negara ini tidak hanya aktif dalam kalangan orang muda, bahkan satu tinjauan juga mendedahkan bahawa sebanyak 32 peratus daripada warga emas yang berusia dalam lingkungan 60-an turut kerap melakukan hubungan s*ks.


5. Poland

S*ks turut menjadi keutamaan kepada negara ini. Tambahan, dengan kewujudan festival tahunan yang mempamerkan penggunaan alat s*ks dan mekanisme dalam melakukan hubungan tersebut telah menjanjikan suatu kesoronakan dalam kalangan masyarakat.


4. China

Populasi pendudukan di China telah membuktikan bahawa mereka ‘sukakan s*ks’.

Selain pengangjuran festival s*ks tahunan, sebanyak 5,000 kedai menjual peralatan seks juga dilaporkan telah dibukan di negara tersebut dalam tempoh lapan tahun ini.

Maka, ia bukan perkara yang mengejutkan apabila hampir 70 peratus daripada alat bantuan s*ks dihasilkan di China.


3. Rusia

Kajian mendedahkan bahawa wanita Rusia antara yang paling aktif melakukan hubungan s*ks iaitu dianggarkan sebanyak 12 kali setiap bulan.


2. Brazil

S*ks adalah perkara besar di Brazil dan karnival samba mereka di penuhi dengan wanita dan lelaki yang berpakaian yang s*ksi dan menghairahkan.

Kajian pada 2014 mendapati, pasangan kekasih di Brazil mempunyai stamina yang kuat (melakukan s*ks).


1. Greece

Pendudukan Greece purba menyukai seks bebas dan tradisi ini diteruskan sehingga sekarang.

Kajian pada 2012 menunjukkan, purata rakyat Greek mengadakan hubungan seks sebanyak 164 kali dalam tempoh setahun.

Mereka mencuba pelbagai perkara seperti melakonkan fantasi s*ksual dan juga melakon watak sebagai sebahagian daripada aktiviti s*ks mereka.
Share on Google Plus

About Kraiboys

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 ulasan:

Catat Ulasan