Sayu : 4 terbunuh lori tanah terbabas rempuh pelajar dan orang awam di SMK Bandar Perdana (6Gambar)

Satu kemalangan berlaku di hadapan SMK Bandar Damai Perdana yang mana sebuah lori tanah terbabas merempuh kenderaan dan orang awam yang berada ditepi jalan di saat pelajar ingan pulang  dan orang awam ingin  jemput anak sekolah.

Laporan awal mengatakan 4 terbunuh termasuk 2 orang awam dan 2 kanak-kanak sekolah namun tunggu pengesahan dari pihak terbabit.

JENIS INSIDEN: KEMALANGAN JALANRAYA
TARIKH/MASA TERIMA PANGGILAN: 14/01/2016 (1311)
SAMPAI LOKASI : 1334
ALAMAT: HADAPAN SMK, BANDAR DAMAI PERDANA.
BALAI TERLIBAT: BBP KAJANG
JUMLAH ANGGOTA: PBKII- 1, PB-5
JENTERA TERLIBAT : FRT-1
KOMANDER OPERASI: PBKII KAHAR (0133087728)
LAPORAN AWAL KEJADIAN : KEMALANAGAN MELIBATKAN LORI HANTU, VAN NISSAN VANNET, PROTON WIRA, ALZA DAN 15 BUAH MOTORSIKAL, KEMALANGAN BERLAKU DI HADAPAN SMK BANDAR DAMAI PERDANA LORI HANTU MELANGGAR 15 BUAH MOTORSIKAL DAN SETERUSNYA MELANGGAR VAN NISSAN VANNET SETERUSNYA TERBALIK DI ATAS VAN NISSAN VANNET, MANGA SERAMAI 4 WANITA. 2 MANGSA PEREMPUAN ORANG AWAM TELAH PUN DI HANTAR KE HOSPITAL HUKM, 2 MANGSA PELAJAR PEREMPUAN MASIH BERADA DI BAWAH VAN NISSAN VANNET, KERJA, KERJA MENGELUARKAN MANGSA DARI BAWAH VAN SEDANG DILAKUKAN OLEH ANGGOTA BBP KAJANG, STATUS MANGSA DI BAWAH VAN NISSAN VANNET BELUM DAPAT DIKETAHUI.
MANGSA : 4 MANGSA, (2 ORANG AWAM CEDERA RINGAN, 2 PELAJAR PEREMPUAN MASIH BELUM DI KETAUI STATUS)

SEKIAN,TERIMA KASIH.
Share on Google Plus

About Kraiboys

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 ulasan:

Catat Ulasan