Sayu : Pelukan terakhir .. peluk erat jasad insan disayangi maut di gilis lori (8Gambar)

Pasir Gudang : Kemalangan jalanraya di hadapan Tmn Johor naik susur ke Lraya Pasir Gudang melibat kan motosikal dan lori trellar, mangsa maut dipercayai digilis.

Keadaan lalulintas dari arah Skudai ke J.Bharu sesak akibat kemalangan maut di hadapan Taman Johor susur ke Lebuhraya P.Gudang.

Keadaan yang amat menyayat hati apabila orang ramai  melihat seorang lelaki memeluk erat insan disayangi nya yang maut akibat kemalangan terbabit.


Perilaku lelaki terbabit menjadi perhatian meimbulkan rasa sayu dan sedih orang ramai yang melalui kawasan terbabit.

Beliau seseolah tidak ingin lepas jasad wanita terbabit terus memeluk erat wanita terbabit, mungkin wanita terbabit insan yang di sayangi nya, identiti mangsa masih belum dikenai pasti.

Keadaan lalulintas dari arah Skudai ke J.Bahru sesak ketika ini disebabkan kemalangan maut di hadapan Tmn Johor naik susur ke Lraya P.Gudang sesak .

Pengguna dinasihat utk mengguna laluan alternatif utk urusan ke J.Bahru.

Pegawai penyiasat trafik dan kawalan lalulintas sedang menjalankan tugas di lokasi kemalangan. Credit Geng Johor,DTR, MRT 
Share on Google Plus

About Kraiboys

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

2 ulasan:

  1. Mangsa kemalangan adalah isteri beliau yang sedang hamil anak pertama 3 bulan. Mereka dalam perjalanan ke kerja di Singapura.

    BalasPadam
  2. Mangsa kemalangan adalah isteri beliau yang sedang hamil anak pertama 3 bulan. Mereka dalam perjalanan ke kerja di Singapura.

    BalasPadam