Sayu : Anak 7 tahun maut bapa cedera kemalangan semasa ambil anak sekolah (4Gambar)

Seorang bapa telah kehilangan anak tersayang apabila kedua-duanya telah terlibat kemalangan, lelaki terbabit dikenali dengan nama Nor Fitri dalam perjalanan pulang mengambil anak lelaki nya berusia 7tahun dari sekolah.

Semasa dalam perjalanan pulang motosikal yang ditunggang telah terlibat dalam kemalangan.

LAPORAN AWAL  :

ASSALAMUALAIKUM,SELAMAT PETANG, SALAM PERPADUAN,SALAM 1 MALAYSIA
YS.DATO'/TUAN/PUAN/ENCIK/CIK

MAKLUMAN BERITA SEDIH


PBB1197 MOHD. NOR FITRI BIN JAFRI (BBP MENTAKAB) TELAH TERLIBAT DENGAN KEMALANGAN JALANRAYA SEKITAR JAM 13:00 TADI DI SIMPANG TIGA JALAN KSM MENTAKAB. 

BELIAU DALAM PERJALANAN PULANG DARI MENGAMBIL ANAK LELAKINYA BALIK SEKOLAH. ANAK BELIAU BERUMUR 7 TAHUN TELAH MENINGGAL DUNIA, MANAKALA MOHD NOR FITRI CEDERA PARAH. KEDUA-DUANYA MASIH BERADA DI HOSHAS TEMERLOH. SEBARANG PERTANYAAN BOLEH BERHUBUNG DENGAN KETUA BALAI BBP MENTAKAB. AL-FATIHAH.

“Sesungguhnya adalah milik Allah apa yang Dia ambil, dan akan kembali kepadaNya apa yang Dia berikan. Segala sesuatu yang ada disisiNya ada jangka waktu tertentu (ada ajalnya). Maka hendaklah engkau bersabardan mengaharap pahala dari Allah” (Hadits Riwayat Muslim)

SEKIAN HARAP MAKLUM 
PETUGAS PGO PAHANG

Credit : INFO ROADBLOCK D KELANTAN(IRDK CREW EDITION)
Share on Google Plus

About Kraiboys

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 ulasan:

Catat Ulasan